header image
 
 

Vandaag zijn we met de  gastouder De Fleurige Bijtjes iets erg leuks gaan doen..

We zijn deze ochtend samen broodjes,snoep en drinken gaan halen om mee te nemen naar de Efteling.  Ik had de kinderen al een tijdje beloofd om naar de Efteling te gaan met de Fleurige bijtjes dus zo gezegd zo gedaan, dus heb ik de hulp van een vriendin en tevens mijn achterwacht ingeschakeld ( die erg graag mee wilde) aangezien ik 5 kinderen mee moest gaan nemen en dit alleen niet te doen is.

 

(continue reading…)

Vandaag zijn we met zijn allen naar het wandelbos geweest.
Eerst zijn we bij de beestjes wezen kijken op de kinderboerderij, hoe vaak we dat ook doen, ze blijven dat gewoon fantastisch vinden.

Op de terugweg, richting de speeltuin in het wandelbos, zijn we eikels wezen zoeken. Hier van kunnen we later weer leuke poppetjes gaan knutselen als we straks weer de regenachtige herfstdagen krijgen. We zitten tenslotte al volop in de herfst, ondanks het mooie weer waar we nu van genieten.

Ook hebben de 2 oudste jongens heerlijk samen staan voetballen terwijl ik met de 2 kleinsten de speeltuin in ben gegaan. Wel waren er wat toestellen nat maar dat mocht de pret niet drukken. We deden verstoppertje en het tikkerspel in de grote tunnel.. de 2 peuters lagen echt in een deuk.

Toen we thuiskwamen hebben we heerlijk geluncht en zijn de 2 jongste kindjes lekker een middagdutje gaan doen. Totaal uitgeput dus….

 

Welkom bezoekers van gastouder De  Fleurige Bijtjes,

Vanaf heden heeft mijn website ook een blog, waarop ik regelmatig een stuk zal schrijven.

Deze teksten kunnen bijvoorbeeld gaan over wat ik op een dag met de kinderen heb gedaan, of gewoon wat wetenswaardige informatie over mijn visie op het gastouderschap en hoe ik werk. Ik hoop dat jullie mijn berichten met veel interesse zullen volgen.